marți 25 februarie, 2020

Formare de formatori după programul Intel Teach

În perioada 25.10 – 29.10.2014, încă 21 cadre didactice au participat la cursuri de formare a formatorilor după programul Intel Teach Essentials in incinta CTICE. După absolvirea cursurilor, formatorii vor iniţia activităţi de formare a altor cadre didactice.

Activităţile desfăşurate sînt realizate în baza Acordului de parteneriat dintre Ministerul Educației și compania Intel, semnat în decembrie 2012.

Programul Intel Teach Essentials este unul din cele 6 programe Intel destinate formării continuie în domeniul utilizării TIC în educaţie. Programul se implementează la nivel mondial şi este destinat dezvoltării profesionale a cadrelor didactice, ajutîndu-i să-şi dezvolte abilităţile de predare-învăţare-evaluare asistatată de calculator conform cerinţelor secolului XXI.

Intel Teach este un program de perfecționare pentru cadrele didactice, cu peste 5 milioane de cadre didactice instruite în peste 40 de ţări.

La moment sînt formaţi 37 de formatori şi instruiţi circa 250 cadre didactice. Pînă la sfîrşitul acestui an vor beneficia de  instruire după programul Intel Teach Essentials circa 400 cadre didactice.

 

Categorie: Alte Ştiri, Fara categorie, Seminare

Lasă un comentariu

*

Current ye@r *